Mental träning


Det är inte längre en revolutionerande kunskap om hur mycket det mentala påverkar våra resultat oavsett vilken idrott vi pratar om eller vilket resultat som ska uppnås.
Ridcoachen AB är ett dotterbolag till Wiström Coaching AB, som har varit ledande inom ledarskapsutbildningar och personlig utveckling de senaste 20 åren.

Att tänka rätt är svårare än vi tror och vi snubblar ofta på våra egna tankar. Det är lätt att bli påverkad och ofta negativt när vi inte riktigt vet hur vi kan hantera våra tankar och välja de som gynnar oss.

Med över 15 års erfarenhet av coaching kommer Lotta Wiström finnas vid Sofhies sida. Tillsammans kan vi skapa det helhetstänk vi pratar om och detta kommer märkas och synas direkt i din ridning och på dina resultat.
Lotta är dessutom ryttare och har tillbringat många timmar i stall och på hästryggen. Detta gör att hon känner till vilka tankar som dyker upp och har personlig erfarenhet av hur detta påverkar, både positivt och negativt.

Ett upplägg kring mental träning är alltid personligt och tillsammans pratar vi oss fram till vad som blir rätt utifrån målsättningar och tidstillgång. Det som sägs mellan ryttaren och coachen stannar mellan dessa två om inte ryttaren vill att tränaren ska veta vad som är sagt i samtalen.